• Home
  • Onze vrienden
  • Contact

Hoe krijg je volume in je haar?

Als je het zat bent om met plat en futloos haar te dealen, is het tijd om te leren hoe je volume in je haar kunt krijgen. Gelukkig zijn er een paar eenvoudige trucs en producten die kunnen helpen. Een van de meest effectieve producten om volume aan je haar te geven, is volume shampoo. Ook texture spray is een goede manier om je haar nieuw leven in te blazen. In dit artikel worden daarom deze producten besproken en worden er tips gegeven over hoe je ze kunt gebruik om maximaal volume aan je haar te geven.

Volume shampoo

Laten we het eerst hebben over volume shampoo. Volume shampoo is speciaal ontwikkeld om volume en body aan het haar te geven. Het is ontworpen om het haar te reinigen zonder het te verzwaren, wat een veelvoorkomend probleem kan zijn bij gewone shampoos. Als je volume shampoo gebruikt, is het belangrijk om het op de wortels van je haar aan te brengen omdat daar volume het meest nodig is. Masseer de shampoo in je hoofdhuid en laat het een minuut of twee intrekken voordat je het uitspoelt. Dit geeft de shampoo de kans om zijn magie te laten werken en volume aan je haar te geven.

Texture spray

Naast volume shampoo is texture spray een stylingproduct dat kan worden gebruikt om volume en textuur aan het haar te geven. Het is ontworpen om een matte finish met een warrige look te creëren. Als je texture spray gebruikt is het belangrijk om deze op vochtig haar aan te brengen en vervolgens naar wens te stylen. Je kunt je vingers of een penseel gebruiken om volume en textuur te creëren. Het wordt ook aanbevolen om het op de wortels te gebruiken waar je het volume wilt bereiken.

Andere manieren

Een andere tip om volume in je haar te krijgen is om het op de juiste manier te laten knippen. Haar met laagjes kan namelijk volume en body aan je haar toevoegen zonder dat je producten hoeft te gebruiken. De gelaagdheid zal het haar ontlasten en beweging en volume creëren. Ook het föhnen van je haar kan ervoor zorgen dat het meer volume krijgt. Hierbij wordt wel geadviseerd om een mousse te gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Blijf op de hoogte!

Related Articles