• Home
  • Weetjes
  • Lifestyle
  • Onze vrienden
  • Contact

Waar moet ik op letten bij nieuwe velgen?

Het monteren van een set aangepaste wielen kan veel visuele aantrekkingskracht toevoegen aan zowat elk voertuig. We hebben enkele aanbevelingen samengesteld om u te helpen bij het kiezen van de juiste wielen voor uw auto of vrachtwagen, inclusief esthetiek, veiligheid, maat, pasvorm en technische compatibiliteit.


Als het erop aankomt, is er echt niets, zelfs geen nieuwe verflaag, die de manier waarop een auto eruit ziet en aanvoelt kan veranderen en aanpassen dan een nieuwe set velgen. Maar hoe vindt u de juiste wielen voor u? Hoe zorg je ervoor dat ze op je auto passen?

Het monteren van wielen en banden kan veel complexer zijn dan het lijkt.

Wanneer mensen het wiel niet weten, of erger nog, niet om de wielmontage geven en alles aan de verkoper overlaten, kunnen de resultaten rampzalig zijn. Het is altijd het beste om zaken als offset of plus-sizing met op te zoeken en te begrijpen, al was het maar omgeen dief van je eigen portemonnee te ze zijn!


Legering versus staal

De verschillen tussen aluminiumlegering en stalen wielen zijn enorm, en het is uiteindelijk wat u als bestuurder uit uw wielen wilt halen, dat zal bepalen welke de beste keuze voor u is. Zo zijn aluminium velgen in het algemeen lichter dan stalen velgen. Het voordeel van staal is de prijs, deze is in het algemeen lager dan aluminium. Voor meer informatie, neem gerust contact op met JD banden en velgen!

Boutpatronen

Het boutpatroon is het eerste en meest fundamentele montageprobleem met wielen. Tenzij het boutpatroon correct is, passen de wielen gewoon niet op de auto. Leer hoe u het boutpatroon van uw auto kunt vinden om te weten dat die geweldige wielen die u zoekt zelfs in de eerste plaats zullen doorgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Blijf op de hoogte!

Related Articles