• Home
  • Lifestyle
  • Onze vrienden
  • Contact

Wat draag je tijdens het zwemmen?

Wanneer je gaat zwemmen zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Zo zal je een handdoek moeten meebrengen en eventuele accessoire, zoals een zwembril of in sommige gevallen zelfs slippers. Wat je meebrengt ligt vaak aan wat voor zwemmen je gaat doen. In dit artikel bespreken we vaak wat er gedragen wordt tijdens de verschillende zwemactiviteiten die men kan ondernemen.

Waterpark

Ga je naar een waterpark? Wat een mazzel! Een waterpark is namelijk een super leuke plek voor jong en oud waar je kan genieten van diverse activiteiten in het water. Hiervoor is het voornamelijk belangrijk dat je alle spullen van dien mee hebt. Denk aan je handdoek, een elastiekje voor je haar en je lunch! Maar wat misschien het belangrijkste is om over na te denken is wat je gaat dragen die dag. Wanneer je veel gaat bewegen in zwemkleding is de kans groot dat je een stuk van je zwemkleding verliest! Zo kennen we wel die scenario’s in films en series waar iemand zijn broek of top in het water verliest. Draag daarom zwemkleding die comfortabel zit maar ook niet gemakkelijk te verliezen is. Denk bijvoorbeeld aan een badpak of een bikini high waist als je geen badpak wilt dragen. Een bikini high waist zit natuurlijk hoger op de heupen, waardoor het kledingstuk meer houvast heeft dan een regulier bikinibroekje en het minder makkelijk te verliezen is.

Een strand dag

Wanneer je naar het strand gaat op een zonnige dag ga je niet alleen voor het zwemmen, maar ook voor de zon die huid bruin maakt en de eventuele activiteiten die je aan het strand kan ondernemen. Denk hierbij aan badmintonnen, frisbee en strand volleyballen. Neem hiervoor dus je handdoek mee, je zonnebril en zonnebrand. Maar wat is handig om te dragen naar een dag strand. Voor mannen is er natuurlijk minder keuze dan voor vrouwen, maar het handigst is om een korte zwembroek te dragen zodat het grootste deel van de benen mee kan bruinen met de rest van het lichaam. Ditzelfde principe geldt ook voor vrouwen en daarom is het handig om een bandeau bikini te dragen op het strand. Hierdoor zal je namelijk geen streep afdrukken over je schouders krijgen van het zonnen in een normale bikini!

Naar het diepe duiken

Is duiken een van je favoriete hobbies? Dan weet je vast al veel over wat je nodig hebt en wat je moet dragen voor een dag duiken in het diepen. Maar mocht dit niet zo zijn en is het de eerste keer dat je gaat duiken? Dan is het goed om je te oriënteren. Wanneer je gaat duiken heb je niet alleen snorkel gerij nodig, maar ook een duikpak. Dit pak is anders dan een badpak en bikini setje, omdat het je hele lijf bedekt. Een duikpak is dus niet gebruikelijk om aan te doen voor het zonnen! Natuurlijk is het ook zeker mogelijk om in een badpak of bikini te gaan duiken, maar meeste professionals raden je toch aan om een duikpak aan te schaffen als je echt gaat duiken. Je weet namelijk nooit wat je tegen komt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Blijf op de hoogte!

Related Articles