• Home
  • Lifestyle
  • Onze vrienden
  • Contact

Welke jas je nodig hebt op wintersport

Wintersport is een populaire hobby in Nederland. Vooral in Zuid-Brabant en Noord-Holland zijn veel wintersportliefhebbers te vinden. De wintersportvakantie is ook de op één na populairste vakantie. De zomervakantie is echter wel veruit de populairste optie.

Wintersport boeken

De wintersport vakantie boeken kan het hele jaar door. Sommigen houden er van om dit zo vroeg mogelijk te doen. Door meer dan een half jaar van te voren te boeken verzeker je jezelf van een brede keuze. Maar ook in de prijs maakt de timing van boeken een groot verschil.

De prijzen lopen op naarmate het winterseizoen nadert. En met het naderen van de winter komen ook de kriebels van de meeste mensen opzetten. Als je slim bent, wees je de kriebels voor en boek je in de zomer je wintersportvakantie. Of zelfs nog eerder. Dezelfde appartementen en huisjes kunnen bij het boeken in de winter tot wel twee keer zo duur zijn.

Winterjas voor op wintersport

Naast het boeken is ook de zoektocht naar de juiste materialen en tools voor de wintersportvakantie voor veel mensen ook gestart. Door er tijdig bij te zijn, kan je profiteren van lage prijzen. Oudere collecties worden nu van de hand gedaan. Zo kan je een jas van een gerenommeerd merk halen met veel korting. Voor heren zijn de volgende merken mogelijkheden om voor te kiezen bij het uitzoeken van een winterjas:

 

Een winterjas van Parajumpers

Het eerstgenoemde merk is Parajumpers. Zoals genoemd zijn de jassen van dit merk zeer geschikt voor een wintersportvakantie. Overigens kunnen ze ook buiten de vakantie om bij koude omstandigheden gedragen worden. Het is een merk dat sportiviteit combineert met de laatste mode. Daarnaast is een hoge kwaliteit één van de belangrijkste eisen binnen het productieproces van Parajumpers.

Het is een relatief nieuw merk. Vergelijkbare merken hebben hun roots veelal in de jaren zeventig en tachtig, maar Parajumpers bestaat pas sinds 2005. Het is ontstaan toen een Italiaanse ontwerper in Noord-Amerika kleding moest ontwerpen die geschikt waren voor militaire missies.

Het moest kleding zijn waar goed in bewogen kan worden. Maar het moest de mensen ook beschermen tegen extreme kou in de winter. Dat is lastig te combineren, maar het is de ontwerper gelukt. Dat zijn ook belangrijke aspecten aan een winterjas. De jassen worden nog altijd ontworpen naar deze maatstaven en worden geproduceerd in Italië. Om die reden is Parajumpers een ideale keuze voor een wintersportjas.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Blijf op de hoogte!

Related Articles