• Home
  • Onze vrienden
  • Contact

Zo vind je de route tijdens het fietsen

Wanneer je gaat fietsen, is het af en toe nodig om een route op te zoeken en hier heb je navigatie voor nodig. Hiervoor gebruik je vanzelfsprekend een mobiele telefoon omdat ze tegenwoordig erg handig zijn, maar dit betekent ook dat ze nog een heleboel andere functies hebben die je zouden kunnen afleiden en dit is dan weer een nadeel wanneer je deel uitmaakt van het verkeer. Hier zijn gelukkig oplossingen voor, voor wanneer je deel uitmaakt van het verkeer. Wanneer je dit doet, is het verstandig om gebruik te maken van deze opties om ongelukken te voorkomen. 

 

Hoe raak je niet afgeleid in het verkeer?

Wanneer je deel uitmaakt van het verkeer is het een goed idee om bijvoorbeeld je telefoon in een telefoonhouder voor de fiets te plaatsen. Op deze manier weet je zeker dat je bijvoorbeeld geen last hebt van afgeleid raken van berichten. Wanneer je je telefoon in een houder hebt, kun je de route aanzetten en de houder zo afstellen dat je niet te veel van het verkeer hoeft af te kijken. Ook wanneer je wordt gebeld kun je opnemen en hoef je niet op je telefoon te letten of te kijken. Op deze manier ben je meer aanwezig in het verkeer.

 

Waarom kun je beter niet op je telefoon kijken in het verkeer?

Voor de meeste mensen is dit gelukkig heel logisch om niet te doen, maar je telefoon kan voor extreem veel afleiding zorgen en dit kan ongelukken veroorzaken. Wanneer je op je telefoon zit kan het namelijk zo zijn dat je iets of iemand niet ziet aankomen en deze mensen kunnen niet altijd op tijd stoppen wanneer jij ergens niet hoort te fietsen. Wanneer dit gebeurd is dit erg vervelend voor jezelf en erg schrikken voor een ander. De reden is dus dat het veiliger is om niet in het verkeer op je telefoon te kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Blijf op de hoogte!

Related Articles